www.TraprenovatieHelmond.com

Heeft uw oude of nieuwe trap een nieuwe uitstraling nodig?

Iedere trap en dus ook iedere traprenovatie is anders. U bepaalt welke uitstraling u uw trap wilt meegeven. Een luxe, romantische uitstraling. Of misschien wel strak en modern. Traprenovatie Helmond beschikt over de meest uitgebreide collectie materialen, kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Veilig en met 15 jaar garantie.

 

Unique Traditioneel Ambachtelijk Parket Sinds 1993, is een gerenommeerd parketvloeren bedrijf gevestigd in Helmond in de regio Noord-Brabant. Wij staan voor meer dan 30 jaar ervaring. Ook voor Restauratie van bestaande vloeren, Stofvrij schuren, Traprenovatie. Bent u bij ons aan het juiste adres.

KIEZEN VOOR KWALITEIT

 

traprenovatie helmond is gespecialiseerd in het renoveren, repareren en bekleden van oude én nieuwe trappen. Dankzij de uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding gingen vele tevreden klanten u al voor.

 

 

 

Een mooie trap begint bij een goed advies. Niet van een vertegenwoordiger met twee linkerhanden, maar van een trapspecialist die het vak van trappen renoveren verstaat. wij komen zelf bij u thuis om uw wensen te bespreken. Ter plekke ontvangt u een vrijblijvende offerte.


Contactformulier, traprenovatiehelmond.com

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Bel nu voor informatie of

een afspraak te maken.

06-53457369


traprenovatiehelmond.com

SLEGERSSTRAAT 25, 5706AV HELMOND.

MOBIEL: 06-53457369