Stofvrij schuren parketvloer

Bent u op zoek naar een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft in vloer renovatie en wilt u uw Parketvloer stofvrij laten schuren en lakken  en bent u benieuwd naar de prijs? Unique parket is het juiste adres.

 

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in Houten Vloeren daardoor kunnen we u het best mogelijke resultaat garanderen. Wij zorgen voor elke gewenste afwerking, alles is mogelijk wanneer u uw Houten Vloer stofvrij laat Schuren en Lakken. 

 

Waarom uw Houten Vloer Schuren en Lakken?

 

Onze grootste voordelen op een rij: 

Voordelige prijzen

Gratis op maat gemaakte offerte

Jarenlange ervaring

Geven adviezen waar u echt iets aan heeft

 

 

Kortom, kiest u Unique parket dan kiest u voor zekerheid. U krijgt de zekerheid van het beste resultaat. Wij voorzien u van een betrouwbaar en eerlijk advies wanneer u uw Houten Vloer stofvrij wilt laten Schuren en Lakken. Maar ook de zekerheid dat u na uw aankoop tot in lengte van jaren beroep op Unique parket kunt doen.

 

 

 

Wilt u graag uw parketvloer stofvrij laten schuren en lakken door Unique parket en bent u benieuwd naar de prijs? Of wilt u meer informatie over de diensten en producten die wij leveren? Neem dan direct contact met ons op 0653457369, U kunt ook een offerte aanvragen, makkelijk, gratis en vrijblijvend. info@uniqueparket.nl

 

Bona DCS 70 stofafzuiging