Grigio Vloeren zijn gebaseerd op een herontdekt schilderspigment. Dit pigment dient als basis voor gedekte, authentieke vernistinten en doet oude tijden herleven.

 

Grigio is synoniem voor de nieuwste generatie verouderde vloeren. Door toepassing van een innovatief verouderingsproces verkrijgt Grigio haar authentieke uitstraling. Het sleetse voorkomen met keuze uit 5 gedekte pigmenten wordt bereikt door een ingenieus bewerkingssysteem. Alvorens de uiteindelijke kleur door pigmenten wordt bepaald, ondergaan de parketdelen een bijzondere bewerking. Hierdoor ontstaat een basiskleur met een grijze ondertoon. Hieraan ontleent Grigio haar naam.

 

De ontwikkeling van Grigio vloeren is een logisch gevolg van de trend die als Nieuw Klassiek betiteld mag worden. Het fraaiste van wat in vroeger jaren woonmode was, vindt u terug in de vloeren van Grigio. Sleetse, aardse grijstinten, leemkleuren en bijzondere formaten en patronen. Een groot aantal interieurarchitecten pasten onze vloeren met veel succes toe bij projecten en in woningen.

 

Uw nieuwe vloer wordt door een Grigio parketspecialist gelegd. Afhankelijk van de soort wordt de vloer verlijmd met een originele Grigio Parketlijm, welke direct is voorzien van de juiste kleurpigmenten. De combinatie van vakmanschap en het juiste materiaal verzekert u van de onderscheidende kwaliteit, waarnaar u op zoek bent geweest. Dit is ook de reden, waarom Grigio uitsluitend via geselecteerde Grigio parketspecialisten verkrijgbaar is.

 

 

Grigio sluiergrijs wit
Grigio sluiergrijs wit